2021-09-22 13:15:56• hírek • Refszatmar.eu

Sófár a HarangSzó Rádió tizedik születésnapján

Tizedik éve szól a City Rádióban a HarangSzó Rádió műsora. Tizenegy éve pedig szinte naponta olvashatnak friss híreket itt a refszatmar.eu-n. Ezért adnak hálát vasárnap 17 órától a szigetlankai református templomban.

Rácz Ervin szerkesztő, szigetlankai lelkipásztor hálaadó istentiszteletre vár mindenkit: délelőtt 10 órakor a 25 éves szigetlankai gyülekezetért, délután 17 órától a 11 éves refszatmar.eu-ért és a kereken 10 éves HarangSzó Rádióért adnak hálát Istennek, aki mindezt lehetővé tette.

A délutáni istentisztelet meghívottja a Sófár Zenekar lesz, mely 2009 nyarán alakult azzal a szándékkal, hogy az Urat dicsérjék új énekkel, tiszta szívből. A zenekar megalakulásától kezdve minden hónap utolsó vasárnapján ifjúsági istentiszteleten szolgál a szászrégeni református gyülekezetben, de minden meghívásnak próbál eleget tenni. Egyházmegyénkben már háromszor is volt, SZIKE táborban és Kopácsi István Egyháztörténeti Vetélkedőn. A nevükről elmondható, hogy a sófár biblia legrégibb hangszere mai napig használja a zsidó nép. A választás azért esett épp erre a névre mert, ahogy megfogalmazzák: „a Sófár hangja megnyitja az eget, hogy imáink könnyebben közelebb kerüljenek az Úrhoz.”

A délután 17 órakor kezdődő istentiszteleten Igét hirdet Ghitea Szabó József Levente pelbárthidai lelkipásztor, a HarangSzó Rádió nagyváradi stúdiójának vezetője, a Harangszó Újság felelős szerkesztője. Mindenkit szeretettel várnak!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: